Perlembagaan UMNO

Blog List UMNO - 22 BLOG

Blog List Parti Keadilan Rakyat

http://1.bp.blogspot.com/-zjJ2GnwCIug/TtZZunD6qSI/AAAAAAAAAVk/q1bWTzwQHto/s142/Partai_Keadilan_Rakyat_logo_1.jpg

Blog List DAP

http://3.bp.blogspot.com/-iCPusw-ZyaI/TtZY53tPYNI/AAAAAAAAAVY/j-R_KaTh1UI/s112/bendera%2B-%2BCopy.jpg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM

JOM

Nak Tumpang Duduk-duduk di Sini Boleh???

Nak Tumpang Duduk-duduk di Sini Boleh???
Powered by Blogger.

Blog List Barisan Nasional dan Pro Barisan Nasional

Blog List Barisan Nasional dan Pro Barisan Nasional

293 blogs (Show All)

Thursday, 21 June 2012

Himpunan Hijau P.Pinang di Padang Ahmad Badawi

Mohd Sabri Said, 21 Jun 2012
BUTTERWORTH: PAS Pulau Pinang memilih Padang Haji Ahmad Badawi, Butterworth iaitu tapak penubuhan PAS tahun 1951 sebagai lokasi 'Perhimpunan Hijau dan XPresi Anak Muda' pada 24 Jun ini selepas Negeri Johor, Selangor dan Perak berjaya menyambutnya dengan gilang gemilang.

Pesuruhjaya PAS Negeri, Datuk Saleh Man menambah, program khas untuk meningkatkan daya juang jentera PAS di negeri ini bagi menangkan lebih banyak kerusi wajar disambut sama oleh penyokong tegar atau golongan atas pagar yang mahu melihat PAS berkembang hebat sepertimana parti lain dalam gabungan Pakatan Rakyat.

"Saya selaku Pesuruhjaya PAS Negeri Pulau Pinang menjemput semua ahli PAS, penyokong atau golongan atas pagar untuk bersama mendengar amanat Presiden PAS, Datuk Seri Haji Abdul Hadi Awang serta beberapa tokoh tempatan pada sebelah malam, " beritahunya ketika dihubungi.

Jelas beliau, program yang bermula jam 4.00 petang sehingga 12.00 tengah malam diisi dengan berbagai program dari dua sayap parti iaitu Dewan Pemuda dan Muslimat.

Sementara itu Pengarah Program kepemudaan, Ustaz Afnan Hamimi Taib Azamudden berkata, pada sebelah petang hari tersebut acara pemuda membabitkan konvoi bermotosikal berkuasa tinggi dari ARC dan kelab Scram RIDER, demontrasi silat, persembahan Zua XPDC, pertunjukan Silambam, Tarian Naga dan paluan gendang cina serta konsert kumpulan nasyid UNIC.

Selain bersantai bersama Ketua Dewan Pemuda PAS Pusat, Ustaz Nasrudin Hasan Tantawi dan pelancaran Kelab Pemuda Dewan Himpunan Penyokong PAS para peserta juga diminta membawa sejadah sendiri untuk sembahyang berjemaah magrib dan Insya di padang.

Pada sebelah malamnya pula pentas utama akan dipenuhi oleh pemidato hebat iaitu Presiden PAS, Datuk Seri Haji Abdul Hadi Awang, Ketua Dewan Pemuda PAS Pusat, Ustaz Nasrudin Hasan Tantawi, Ahli Jawatankuasa PAS Pusat, Mazlan Aliman, Pengerusi Dewan Himpunan Penyokong PAS Pusat, Hu Pang Chow, Pesuruhjaya PAS Negeri, Datuk Saleh Man, Ketua Dewan Pemuda PAS Negeri, Ustaz Yusni Mat Piah dan Setiausaha Dewan Pemuda PAS Negeri, Ustaz Afnan Hamimi.

No comments:

Post a Comment

JOM TAMBAH ILMU

Blog-blog Sosialis, Pro Sosialis, Pro Syiah,ABU,ABCD,ABU (Asal Bukan Ustaz ) UMNO dan Lain-lain

Blog list 2 (241)

SUMBER DAN BERITA TERKINI

Catatan Terkini dan Terdahulu Di dalam Blog Ini

Kandungan Blog

Blog List 1 - 31

Blog Politik Dan Separa Politik (82)

PERLEMBAGAAN PAS

Blog List PAS -198 Blogs (Show All)

Jom Klik Iklan

Bilangan Login

Jumlah Tetamu Yang Sudi Berkunjung


widgeo.net

Search This Blog

FB

Yang Telah Berlalu Biarkan Berlalu....

Yang Telah Berlalu Biarkan Berlalu....
JOM HIJAUKAN BUMI TUHAN

SEMAKAN DAFTAR SPR